Het PLAN

Park Vronesteyn is een kleinschalige ontwikkeling ontworpen met oog voor details en een voorliefde voor historische stijlkenmerken. Dat ziet u direct. Architectenburo Van Vliet uit Leidschendam heeft de uitbreiding van de Oranjerie getekend en de overige drie villa’s ontworpen. Luxe, comfortabele, moderne villa’s die voldoen aan hedendaags, hoge eisen. Wie straks binnenstapt in een van de villa’s voelt direct de ruimtelijkheid, ervaart het licht en de schoonheid. De indeling, de woonkamer en de leefkeuken maken de begane grond een fijne plek. Ook op de verdieping ervaart u dit wooncomfort waar u altijd van gedroomd heeft.

Landschapsarchitect Jos van de Lindeloof heeft het ontwerp gemaakt voor de buitenruimte van Park Vronesteyn. Hij weet als geen ander hoe je met ‘groen’ kwaliteit toevoegt aan de leefomgeving. Voor deze bijzondere plek liet hij zich inspireren door de fantastische plek rondom het buitenhuis van Eemwijk en de sfeer van Voorburg.

De vier vrijstaande villa’s worden gesitueerd rondom een klein, gezamenlijk groen erf. Uiteraard heeft ook elke villa een fijne buitenruimte die geheel naar eigen wens ingedeeld kan worden. Wordt het een veranda met stoere buitenkeuken, een vijver, heerlijke loungeset, jacuzzi, trampoline… of misschien wel allemaal?!

De villa’s oriënteren zich voornamelijk naar de achterzijde, de zonnige tuinzijde. Een ontwerp dat mooi aansluit op het landgoed en tegelijkertijd waarborgt het de privacy. In het gezamenlijke gebied aan de voorzijde van de villa’s kan op eigen terrein worden geparkeerd. Dit terrein wordt naast bestrating ook ingericht met groene hagen en knotwilgen en zorgt daarmee voor verbinding van de villa’s en de bestaande Oranjerie. 

In Park Vronesteyn kunt u ruimte geven aan al uw plannen; zowel binnenshuis als daarbuiten. Ideaal.

Nu in verkoop

De verkoop van de 4 villa’s in Park Vronesteyn is gestart. Voor meer informatie over Park Vronesteyn kunt u, vrijblijvend, contact opnemen met een van de makelaars.