Alle woningen zijn verkocht

Het Plan

Ruimte, comfort en luxe

Park Vronesteyn is een kleinschalige ontwikkeling ontworpen met oog voor details en een voorliefde voor historische stijlkenmerken. Dat ziet u direct. Architectenburo Van Vliet uit Leidschendam heeft de uitbreiding van de Oranjerie en de overige drie villa’s ontworpen. Luxe, comfortabele, moderne villa’s die voldoen aan hedendaags, hoge eisen. Wie straks binnenstapt in een van de villa’s voelt direct de ruimtelijkheid, ervaart het licht en de schoonheid. De indeling, de woonkamer en de leefkeuken maken de begane grond een fijne plek. Ook op de verdieping ervaart u dit wooncomfort waar u altijd van gedroomd heeft.

Voor dit plan leveren we graag maatwerk. Er zijn verschillende opties mogelijk en gaan dan ook graag met u in gesprek om deze aan te laten sluiten bij uw woonwensen.

Landschapsarchitect Jos van de Lindeloof heeft het ontwerp gemaakt voor de buitenruimte van Park Vronesteyn. Hij weet als geen ander hoe je met ‘groen’ kwaliteit toevoegt aan de leefomgeving. Voor deze bijzondere plek liet hij zich inspireren door de fantastische locatie rondom het buitenhuis van Eemwijk en de sfeer van Voorburg.

De villa’s oriënteren zich voornamelijk naar de achterzijde, de zonnige tuinzijde. Een ontwerp dat mooi aansluit op het landgoed en tegelijkertijd waarborgt het de privacy. In het gezamenlijke gebied aan de voorzijde van de villa’s kan op eigen terrein worden geparkeerd. Dit terrein wordt naast bestrating ook ingericht met groene hagen en knotwilgen en zorgt daarmee voor verbinding van de villa’s en de bestaande Oranjerie. Hier woont u in een groene weelde!