Toekomstige bewoners van Park Vronesteyn kunnen volledig ontspannen genieten van de bouw van hun droomvilla. Alleen de beste deskundigen zijn betrokken bij de realisatie van deze vier luxe villa’s in het gezellige Oud-Voorburg. Kwaliteit, exclusiviteit én duurzaamheid staan centraal bij de keuze van gebruikte materialen.

 De verkoop verloopt goed. Op het moment van schrijven van deze nieuwsbrief is villa Jasmine verkocht en staat villa Sienna onder optie. Ook voor Villa Olive en de Oranjerie zijn belangstellenden, maar tot nu toe geen kopers. Bent u op zoek naar een luxe villa op een unieke locatie? Dan is het nu dé tijd om u nader te oriënteren. Lees hoe Villa Olive past bij uw woonidealen.

Villa Olive

Het speelse verloop van Villa Olive geeft lucht en ruimte tussen de villa’s en het versterkt de beleving van het wonen aan een groene buitenplaats. Hier woont u in een stijlvolle nieuwe wereld waarbij de kwaliteiten van de omgeving volledig worden benut én de wensen van de bewoners met de grootste zorg worden vertaald.

  • Kaveloppervlakte circa 502 m²
  • Woonoppervlakte circa 248 m²
  • Royale living met open keuken
  • Extra (werk)kamer op begane grond
  • Vijf (slaap)kamers
  • Twee badkamers en separaat toilet
  • Vloerverwarming
  • Grote achtertuin
  • Garage circa 26 m² + 2 parkeerplaatsen
  • € 1.639.850 v.o.n.

Villa Olive biedt met een woon­oppervlakte van circa 248 m² veel ruimte op de drie verdiepingen. Op de begane grond is een prachtige living met open keuken en ruimte voor een werk-/studeer­kamer. Op de 1e verdieping zijn vier slaapkamers en twee badkamers en op de 2e verdieping is ruimte voor een vijfde (slaap)kamer.

Aannemersbedrijf P&M New Design zal zorgdragen voor de bouw van de drie villa’s en de renovatie van de Oranjerie. Ruimte voor persoonlijke smaak wordt ook gegarandeerd door vrijheid in keuze van keuken en sanitair, waarmee een exclusieve villa getransformeerd wordt naar dé villa van uw dromen. U bent niet gebonden aan een optielijst.

Gasloos, duurzaam en zeer comfortabel
Villa Olive wordt aangesloten op een WKO (warmte-koudeopslag) en krijg een warmtepompinstallatie om de voorzien in de verwarming en koeling van de villa en warm tapwater. In de winter is de villa aangenaam warm en in de zomer lekker koel. De villa voldoet aan strenge normen, zodat deze nog vele decennia mee kunnen. Ideaal.

Bent u ook zo enthousiast over Villa Olive?! Neem vrijblijvend contact op met één van de makelaarskantoren voor een adviesgesprek op maat.

Hartelijke groet,
Team Park Vronesteyn