Binnenkort in verkoop

U heeft zich in het verleden ingeschreven voor de nieuwsbrief van Park Vronesteyn. We zijn heel blij u te kunnen melden dat de voorbereidingen bijna zover zijn dat we een datum kunnen plannen voor de start verkoop.
Het klein­schalige nieuwbouw­project Park Vronesteyn telt slechts vier, unieke vrijstaande villa’s. Wat een weelde in dit bijzondere stukje van Oud Voorburg! Waar verleden en heden samen­komen, kunt u straks onbezorgd genieten. Eén van de vier villa’s betreft de restauratie en uitbreiding van de voormalige ‘Oranjerie van Eemwijk’.
De overige drie villa’s zijn volledig in stijl ontworpen, passend bij de omgeving en het landgoed. Het plan van de villa Oranjerie is nog in concept en de definitieve status is bijna gereed. De plannen van de villa’s Jasmine, Olive & Sienna hebben de definitieve status.
De vier vrijstaande villa’s liggen rondom een klein, gezamenlijk groen erf dat stijlvol ingericht wordt met oorspronkelijke materialen. Om het erf worden hagen geplant en langs de waterkant komt een natuurvriendelijke oever met knotwilgen. Een zeer fraaie woonlocatie in de omgeving van landgoed Eemwijk in Voorburg.

Nu we aan de vooravond van de online verkoop staan, hebben we de website uitgebreid. Per villa kunt u de kenmerken en plattegronden rustig door­nemen. We hebben de plattegronden ingetekend en geven hiermee diverse mogelijkheden aan. Uiteraard zijn er meerdere indelingen mogelijk en kunt u er ook voor kiezen om binnen de bouw­kundige rand­voor­waarden, aanpassingen te doen aan de indeling. Heeft u altijd al een woon­keuken willen hebben of een sauna in huis? Of zoekt u juist naar een huis met een fijne werkplek? We kijken graag met u mee naar indelings­mogelijkheden die het beste bij uw woon­wensen passen. Als koper van een villa in Park Vronesteyn wordt u uitgenodigd voor een persoon­lijk gesprek en krijgt u een passend advies.

Zodra de datum van de start verkoop bekend is, ontvangt u hierover bericht. De website zal een aantal dagen voor­dien verder uitgebreid zijn met de diverse verkoop­documenten zoals de technische omschrijving, meer- en minder­werk­lijsten en de prijslijst.

Vanaf het moment dat de verkoop is gestart kunt u zich eenvoudig, online inschrijven voor uw droom­villa op deze unieke plek in Oud Voorburg. Ondanks dat de verkoop online plaats­vindt, mag u te allen tijde rekenen op persoonlijke begeleiding. Neem nu alvast een kijkje op www.parkvronesteyn.nl.

Heeft u na het lezen van dit bericht vragen, mail ons dan gerust. Wij zijn u graag van dienst.

Hartelijke groet,
Team Park Vronesteyn