Kwaliteit met een hoofdletter

Park Vronesteyn kenmerkt zich door de hoge Kwaliteit in alle facetten. De goede ligging en bereikbaarheid, de groene locatie, het rijke aanbod van voorzieningen in het gezellige Voorburg en omgeving, de besloten atmosfeer, het comfort en de luxe van de villa’s.

De voorbereidingen zijn klaar. De datum voor de start verkoop van Park Vronesteyn staat gepland. De vier unieke villa’s gaan volgende week vrijdag, 27 november om 12:00 uur, online in verkoop. U kunt vanaf dat moment intekenen voor uw droomvilla in deze bijzonder, kleinschalige ontwikkeling in Oud Voorburg.

Moderne architectuur met veel gevoel voor sfeer; voorzien van rijke details en extra voorzieningen. Door het toepassen van moderne technieken zijn de villa’s duurzaam in materiaal- en energie­gebruik. De Oranjerie kent een eigen verhaal. Hier komen bestaande bouw en nieuw­bouw samen in een rijks­monument omgetoverd tot een multifunctionele villa met hedendaags comfort.

Park Vronesteyn wordt gebouwd en verkocht met het garantiecertificaat van Woningborg. De kwaliteit en oplevering van de woningen is zodoende te allen tijde geborgd. Op de website van Woningborg vindt u uitgebreide documentatie.

Van idee en woondroom naar realiteit


Op het moment dat een nieuwbouwproject in verkoop gaat is er al heel veel werk verzet. Een deskundig team werkt gedurende lange tijd aan deze ontwikkeling. Park Vronesteyn is een ontwikkeling van WDevelop; Architectenburo Van Vliet heeft de drie nieuwe villa’s getekend en de aanpassingen en uitbreiding van rijksmonument Oranjerie verzorgd. De villa’s worden verkocht en gebouwd met het garantiecertificaat van Woningborg.

De makelaarskantoren Reichman & Rommelaar en WVK Makelaars doen de verkoop­begeleiding. Zij zijn tot dat de koop gesloten is, aanspreekpunt voor al uw vragen. Na het tekenen van het koopcontract vindt er een gesprek met de klankadviseur van P&M New Design plaats. De ruimte om uw eigen woonidealen te realiseren is groot in Park Vronesteyn. In een persoonlijk onderhoud wordt uitgebreid de tijd genomen om door te praten over uw woonidealen en de mogelijkheden. P&M New Design is aannemer en interieur specialist in één; Zij kunnen desgewenst ondersteunen bij het ontwerp en de verzorging van uw volledige interieur.

Voor de start verkoop vindt u op de website alle verkoopinformatie en kunt u zich desgewenst direct online inschrijven voor uw favoriete villa. Elke villa heeft een eigen touch en u kunt de plattegrond zo indelen dat uw langgekoesterde woonwensen hier in vervulling kunnen gaan.

De makelaars vertellen u met veel plezier, in een persoonlijk gesprek op kantoor, op de locatie of in een videogesprek, meer over de ongekend vele mogelijkheden in Park Vronesteyn.

Hartelijke groet,
Team Park Vronesteyn