Prachtig groene locatie

nabij de Vliet

in het gezellige Voorburg met een rijke geschiedenis

Karakteristiek wonen

Geliefde bestemming

Park Vronesteyn komt op de locatie die vroeger deel heeft uitgemaakt van de Voorburgse Buitenplaats Eemwijk. Een fantastische woonomgeving voor mensen van alle leeftijden. Hier, in de nabijheid van de Vliet, ervaart u rust en schoonheid. Het ultieme gevoel van buiten wonen in een levendige omgeving met mooie wandel- en fietspaden waar u kunt genieten van weids uitzicht, prachtige natuur en de schoonheid van de ligging op een strandwal parallel aan de Noordzeekust.

Uitvalswegen bereikt u eenvoudig via de N14, die aansluit op de A4, A44, A12 en A13. En op minder dan vijf minuten lopen ligt station Leidschendam-Voorburg met een directe verbinding naar Den Haag en Rotterdam Centrum.

Lopend boodschappen doen

Er is een groot aanbod van winkels op nog geen kilometer afstand. Voor uw dagelijkse boodschappen loopt, fietst of rijdt u zo vanuit Park Vronesteyn naar de gezellige winkels rond de rotonde van de Parkweg en de Rembrandtlaan. Ook de historische winkelstraat ‘de Herenstraat’ in het Huygenskwartier is een aantrekkelijke winkelomgeving met een gezellige markt op zaterdag. Met een galerie van regionale kunstenaars, verschillende ateliers en twee musea is er ook een rijk, cultureel aanbod. Op circa 2 km afstand is er dan ook nog het winkelcentrum Julianabaan en als u iets doorrijdt, dan komt u bij winkelcentrum Leidsenhage, de ‘Mall of the Netherlands’ met 230 winkels, een bioscoop en een foodcourt. Wat een rijk aanbod!

Park Vronesteyn