Park Vronesteyn

wonen nabij de vliet

Park Vronesteyn komt op de locatie van buitenplaats Eemwijk in Voorburg. Een fantastische woonomgeving voor mensen van alle leeftijden. Hier, in de nabijheid van de Vliet, ervaart u een weldadige rust en schoonheid. Het ultieme gevoel van buiten wonen in een levendige omgeving. Zo kunt u, wanneer u maar wilt en het weer er naar is, ontspannen op het terras aan het water genieten van een drankje terwijl u de bootjes door de sluizen voorbij ziet varen. Of ga er lekker zelf op uit met de boot richting het gezellige centrum van Leiden, de sluisjes van Leidschendam, de Kagerplassen of het Braassemermeer. Zien waar het water u brengt…

Elke dag een rijk, vakantiegevoel.

Alles in de buurt

Voor uw dagelijkse boodschappen loopt, fietst of rijdt u eenvoudig via de Parkweg en de Rembrandtlaan naar het centrum van Voorburg met een rijk aanbod van mooie winkels, gezellige terrasjes en restaurants. In de historische winkelstraat ‘de Herenstraat’ in het Huygenskwartier is elke winkel weer anders en vindt u vast en zeker wat u zoekt. Met een galerie van regionale kunstenaars, verschillende ateliers en twee musea is er ook een rijk, cultureel aanbod. Op zaterdag struint u over de markt op het Oosteinde voor verse bloemen, kaas, groenten en fruit. Zin in een dagje shoppen? Het gezellige winkelcentrum de Julianabaan is makkelijk aan te fietsen. En als u iets doorrijdt, dan komt u bij winkelcentrum Leidsenhage, dat momenteel wordt vernieuwd tot het pretentieuze ‘Mall of the Netherlands’ met 230 winkels, een bioscoop en een foodcourt.

rijk aan voorzieningen

Direct in de omgeving kunt u heerlijk wandelen, fietsen, hardlopen, enz. Eenvoudig direct vanuit huis in het rijke aanbod van groenvoorzieningen als het Sijtwende Park en Park Vreugd & Rust. Sportfaciliteiten zijn er ook voldoende, voor elk wat wils. Naast de tennisbaan op een steenworp afstand, zijn er tal van andere verenigingen in de buurt. Van hockey tot voetbal, atletiek, gymnastiek, zwemmen, judo, golf … Een ideaal vertrekpunt; wat een schitterende plek om te wonen!

Kinderen hoeven voor een goede school niet ver te reizen. Er is een ruim aanbod aan zowel lager- als middelbaar onderwijs in de buurt en voor de allerkleinsten een breed aanbod van kinderopvang.

Verbonden met de Randstad

Park Vronesteyn is een rustig gelegen historische woonlocatie welke dankzij alle nabijgelegen stadse voorzieningen verbonden is met de dynamiek van de randstad. Gaat u op pad, dan zijn de uitvalswegen naar Den Haag, Leiden, Amsterdam en Rotterdam goed bereikbaar via de N14 die aansluit op de A4, A44, A12 en A13. Wie graag met openbaar vervoer reist, station Leidschendam-Voorburg ligt op minder dan 5 minuten lopen. Hier stoppen drie lijnen van de RandstadRail, streekbus 45 en 46 en Nachtbus N2.